Torsdagsbön i ekumeniska böneveckan

En stilla stund i kyrkan, med bön och lovsång i all enkelhet. Per Alexanderson leder bönen. Bönen är en del i Ekumeniska böneveckan 2022 och går också att delta i via Zoom: https://us06web.zoom.us/j/82734700611 (lösenkoden är 673913)

Gudstjänst i ekumeniska böneveckan

Predikostolsbyte. Våran Per Alexanderson predikar i Adventskyrkan och vi får besök av Ingemar Söderström från Svenska kyrkan. Anna Mattsson leder gudstjänsten och Pelle Wiktorp spelar. Gudstjänsten är en del i Ekumeniska böneveckan 2022.

Bibelsamtal

Under ledning av Per Alexanderson.

Torsdagsbön

En stilla stund i kyrkan, med bön och lovsång i all enkelhet. Per Alexanderson leder samlingen.

Kvällsöppet

Välkommen på Kvällsöppet i Equmeniakyrkan, en mötesplats för alla åldrar! Vi umgås, leker, spelar spel, äter något enkelt och har andakt tillsammans. Ta gärna med ett roligt spel eller nåt annat kul vi kan leka med. Men det räcker också gott med ett glatt humör! Vi visar omtanke om varandra,...

Gudstjänst med årsmöte

Per Alexanderson leder gudstjänsten och predikar. Agneta Kumlin spelar. Efter gudstjänsten genomförs församlingens årsmöte. Det bjuds på lunch för alla deltagare i årsmötet.

Bibelsamtal

Under ledning av Per Alexanderson.

Torsdagsbön

Nattvard & lovsång

En enkel gudstjänstform, utan predikan. Vi delar nattvarden, sjunger och ber tillsammans. Karin Zandén leder samlingen och Markus Ekegren & Anna Wilhelmsson leder lovsången.