1:a advents-gudstjänst

Med nattvard. Petter Hermansson predikar. Frida & David Berg sjunger. Serveringsgrupp B.P

INSTÄLLT: Gudstjänst med församlingsmöte

På grund av rådande omständigheter och uppdaterade riktlinjer från Region Örebro län måste vi ställa våra kommande samlingar t.o.m. 24/11. Vi uppdaterar regelbundet gällande vår verksamhet i övrigt här på webben och på vår Facebook-sida allteftersom läget ändras.

INSTÄLLT: Musikandakt

Musikandakt

Med Per Alexandersson. Genomförs över Zoom. Hör av dig om du är intresserad att ta del av gudstjänsten så får du en inbjudan!

Petter Hermansson predikar.

Avtackningsgudstjänst

Familjen Eriksson flyttar och Claes håller sin avskedspredikan. kyrkkaffe

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!