Varje Fredagkväll (Förutom lovveckor) har Equmenia tonårssamlingar tillsammans med Saronkyrkan. Kvällarna börjar ofta med fika, men sen ser det alltid olika ut med spännande program så som kanotutflykter, brännboll, pingisturneringar, Jeopardy, LEGO-kväll, tårttävling, spelkväll och mycket mer! Det enda som är säkert är att vi alltid har en andakt så att vi får en stund att fokusera lite extra på Gud. Tonår riktar sig till ungdomar i högstadiet och gymnasiet. Så är du sugen på att hänga med en kväll på tonår? Tveka inte att komma ner till Equmeniakyrkan kl 19 där vi oftast håller hus. Annars kan det vara så att vi är i Saronkyrkan eller är på en utflykt någonstans.

cykeltävlingVill du vara säker på var vi håller hus, eller bara har en fråga som du vill ställa till någon?

Hör av dig till Equmeniakyrkans pastor Claes Eriksson 073-220 05 43!